Altındağ’da yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi, okullar pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. 9 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayan Altındağ Belediyesi, ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Başkan Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatları doğrultusunda, arı gibi çalışan temizlik ekipleri okul bahçelerini ve iç mekanları titizlikle temizleyerek, öğrencilerin yeni döneme sağlıklı ve düzenli bir ortamda başlamasını sağladı.

Altındag Okullar Pırıl Pırıl 2024 3

Altındağ'da okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine pırıl pırıl başlayacak. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatlarıyla, ilçe genelindeki okullarda arı gibi çalışan ekipler, okul bahçelerini baştan aşağı temizledi. Biriken çöpleri toplayan ekipler, süpürme ve sulama işlemi de gerçekleştirdi.  

 Altındag Okullar Pırıl Pırıl 2024 2

Mamak’ta Çocuk Güvenliği Mamak’ta Çocuk Güvenliği

“OKULLAR ÖĞRENCİLERİ KARŞILAMAYA HAZIR…” 

Okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır hale getirmek için titiz bir biçimde çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki “Öğrencilerimiz yaz tatili boyunca okullarından uzak kaldı. Okullar öğrencileri, öğrenciler de okulları çok özledi. Yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımız öğrencileri pırıl pırıl karşılasın, öğrencilerimiz de okullarını görünce içleri açılsın istedik. Bu nedenle ilçemizde bulunan okullarımızda temizlik çalışması gerçekleştirdik. Okullarımız pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu” dedi. 

Altındag Okullar Pırıl Pırıl 2024 2

Başkan Tiryaki “Çocuklarımızın her zaman temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmeleri için elimizden geleni yapacağız. Altındağ Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Altındag Okullar Pırıl Pırıl 2024 4

Kaynak: Haber Merkezi