Televizyon

Bugün televizyonda hangi filmler var? 27 Haziran 2024

Televizyon izleyicileri, kanalların yayın akışında yer alan filmler, araştırıyor. Peki, bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 27 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Abone Ol

Televizyon izleyicileri 27 Haziran 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 27 Haziran 2024 TV yayın akışı!

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

SHOW TV

20:00 Kader (Fatum)

Sergio, ailesini kaybetmemek ve kumar sorunundan dolayı bozulan evliliğini kurtarmak için çabalayan biridir. Pablo ise ulusal polis memurudur. Pablo'nun 6 yaşındaki oğlu ağır bir kalp hastasıdır ve organ nakli listesindedir. Bu iki ailenin yolları beklenmedik şekilde keşisir. Sergio, ailesiyle tekrar barışma şansını yakalasa da, kumar alışkanlığından vazgeçemez. Ancak hayatı, kumarhanenin soyulmasıyla tamamen altüst olur. Pablo ise çocuğunun kalp nakli beklediği sırada bu soygunu önlemekle görevlendirilir. Sergio ve Pablo'yu biraraya getiren soygun hayatlarında yeni kararlar almalarına yol açacaktır.

21:45 Öldürme Arzusu

Başarılı bir travma cerrahı olan Paul, kendini diğer insanların hayatını kurtarmaya adamıştır. Stresli işi dışında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Fakat bu düzen bir trajedi ile değişir. Evine düzenlenen saldırı sonrası eşi ölür, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini kullanarak bambaşka bir insana dönüşür. Ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır.

STAR TV

20:00 Eyvah Babam

Sebastian, yakın zamanda Amerikalı nişanlısı Ellie ile evlenecek olan genç bir adamdır. Ellie’nin de isteği üzerine Sebastian, eski kafalı İtalyan babası Savo’yu nişanlısı ve ailesiyle hafta sonunu birlikte geçirmeye ikna eder. Nişanlıyla tanıştımak üzere babasıyla yolculuğa çıkan Sebastian, yolculuk sırasında beklenmedik olaylarla karşılaşır.

22:00 Yetenekli Bay Cage

Mali yönden sıkıntılı bir süreçten geçen Nicolas Cage, ekonomik durumunu düzeltmek için hayranı olan Meksikalı bir milyarderin doğum gününe para karşılığında katılmayı kabul eder. Ancak Cage'in doğum günü partisine gideceği milyarderin aynı zamanda uyuşturucu baronu olduğundan ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığından haberi yoktur. CIA'in kendisi ile iletişime geçmesinin ardından Cage, kaçırılan kızı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

NOW TV

20:00 Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, babaannesidir. Babaannesi, Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Recep, babaannesinin istekleri için harıl harıl kendisine iş aramaktadır. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar. Kuzeni Hakan'ın yakın çevresi çok geniş olduğu için sahip olduğu iş yerinde ona yeni bir iş verir. Torpilli Recep, bir yandan iş yerinde terör estirirken, bir yandan da işi öğrenecektir.

22:00 Koca Bulma Sanatı

Gizem, Esin ve İnci üniversite yıllarından beri kopmayan üç yakın arkadaş. Üçü de farklı karakterlere sahip, farklı işlerde çalışıyor olsalar da tek ortak dertleri var. Hepsi de bir an önce evlenip mutlu bir yuva kurmanın peşinde. Daha henüz Aşk'ı tatmadan, 'Koca' bulma derdine düşmüş, evlilik yolunda her şeyin mubah olduğunu düşünen bu üç arkadaş, en iyi koca adayı nerede ve nasıl bulunur konusunda o kadar uzmanlaşmışlar ki, neredeyse bu arayışı birer sanatına dönüştürmüşlerdir.

KANAL D

23:15 Hava Saldırısı

1940'ta, 2. Dünya Savaşı sırasında geçen filmde farklı hikayelere ve geçmişlere sahip olan 5 Çin vatandaşı, ordu için büyük önem taşıyan bir silahı korumak adına Japonya Hava Kuvvetleri'nin amansız saldırılarına direnir.

BEYAZ TV

19:30 Efsane Avcısı

Genç ve maceracı Flynn, bir kütüphanede görev yapmaktadır. Bir kadına aşık olmuştur ve bu kadın asırlardır gizlenen bir sırra sahiptir. Sırrı açığa çıkarmak için çok uğraşır ve bu sır aslında Prens Vlad Dracul’u tutsak eden şifredir. Flynn bu sırrın peşini bırakmamaya kararlıdır.

21:30 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi

Atina'daki Askerlerin başında bulunan General Temistokles, ‘istilacı' Pers ordusuna karşı Atina'yı savunur. İntikam peşinde olan Persler, Artemis Temistokles'ın saf değiştirerek Atina'yı teslim etmesini ister. Bunu kabul etmeyen Temistokles, Pers ordusuna karşı Yunanistan'ı birleştirmek için mücadele eder.