Çankaya Belediyesinin toplumsal cinsiyet eşitliğini güçlendirmek ve kadın emeğini görünür kılmak amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 7. kez Başkentlilerle buluştu. Kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında gerçekleştirilen festival üç gün sürdü.

Yenimahalleli Miniklere Okul Öncesi Saç Tıraşı Yenimahalleli Miniklere Okul Öncesi Saç Tıraşı

2024 07 07 Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 7. Kadın Emeği Festivali H... (2)

180 KADINA GELİR DESTEĞİ

Kadın Emeği Festivalinde 180 kadın, kendi ürettikleri el emeği ürünlerini stantlarda satma imkanı buldu. Festivalin kapanış gününde Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner stantları ziyaret ederek festivale katılan kadınlarla sohbet etti. Ziyareti Başkan Güner, sosyal medya hesaplarından “tüm emekçi kadınlara gönülden teşekkürler” notuyla paylaştı. Başkan Güner’e festivale gelen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

2024 07 07 Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 7. Kadın Emeği Festivali H...

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleşen festival programında konserler, gösteriler ve çocuklar için etkinlikler yer aldı. DJ Performans, Retro Queen, On'lar Acapella, Sena Şener konserleriyle renklenen festivalde, çocuklar için bubble show, kukla gösterisi, müzikli maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

2024 07 07 Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 7. Kadın Emeği Festivali H... (1)

Kaynak: Haber Merkezi