Ankara Haberleri

Çankaya’da Güvenli Yürüyüş İçin Yeni Merdivenler

Çankaya Belediyesi, vatandaşların yürüyüşünü kolaylaştırmak için merdivenli yollar yapıyor. Yenilenen merdivenlerle güvenli ve estetik yollar oluşturuluyor.

Abone Ol

Çankaya Belediyesi, ilçenin eğimli bölgelerinde vatandaşların yürüyüş güvenliğini artırmak amacıyla merdivenli yol yapımına hız verdi. Yenilenen merdivenler, hem sağlamlık hem de estetik açısından vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Çankaya’dan Yeni Merdivenli Yollar

Çankaya Belediyesi, kentin eğimli bölgelerinde vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için merdivenli yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçede yer alan 123 mahallede, vatandaşların istek ve taleplerini karşılayarak, temel hizmetleri aksatmayan Belediye, kullanım ömrü dolan merdivenleri yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Eğimli Bölgelerde Kolaylık

Kentin fiziksel koşulları nedeniyle eğimli ve yüksek bölgelerde yürümek zorlaşırken, merdivenli yolların sayısını artırarak bakım ve onarımlarını sürdüren Çankaya Belediyesi, yeni merdivenli yolları halkın hizmetine sunuyor. Bu çalışmalarla birlikte vatandaşların yürüyüş konforu artırılmış oluyor.

Estetik ve Güvenli Tasarım

Çankaya Belediyesi, vatandaşlara sağlamlığı ve estetiği bir arada sunan merdivenli yollar inşa ediyor. Program dahilinde ihtiyaç duyulan tüm noktalara beton basamaklı ve korkuluklu merdivenli yollar yapılarak, yürüyüş yolları daha güvenli hale getiriliyor.