Kültür Sanat

Cehennemde (In Hell) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Cehennemde filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Cehennemde filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Cehennemde filmi 2003 yılında çıkan aksiyon/gerilim türünde bir filmdir. Nil'de Ölüm filminin yönetmenliğini Ringo Lam yaparken, senaristliğini Eric James Virgets ve Jorge Alvarez üstlenmiştir. Peki, Cehennemde filminin konusu ne? Cehennemde filminin oyuncuları kim? Cehennemde filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

CEHENNEMDE FİLMİNİN KONUSU NE?

Kyle, Rusya'da çalışan Amerikalı bir mühendistir. Eşiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün eşi tecavüze uğrar ve öldürülür. Polis araştırma yapsa da olayın üzerinde fazla durmaz. Bu durumu hazmedemeyen Kyle, katili bulup, kendi elleriyle öldürür ve cezaevine gönderilir. Ancak burda da çok tuhaf uygulamalarla karşılaşır. Cezasını çekeceği hapishane her türlü pisliğin yer aldığı korkunç bir yerdir. Hapishane müdürü General Hrusckov, mahkumları Sparka denilen bir dövüşe zorlamaktadır.

CEHENNEMDE FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Jean-Claude Van Damme-Kyle Leblanc

Lawrence Taylor-451

Chris Moir-Billy Cooper

Lloyd Battista-General Hruschov

Carlos Gómez-Tolik

Manol Manolov ıvan

Billy Rieck-Coolhand

Kaloian Vodenicharov   

Malakai Davidson-Malakai

Veselin Kalanovski          

Ivo Tonchev       

Juan Fernández Shubka

Raicho Vasilev  

Milos Milicevic 

Michael Bailey Smith-Valya

David Leitch      

Marnie Alton

CEHENNEMDE FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Cehennemde filmi 10 Ekim Perşembe günü saat 21:30'da Beyaz TV'de yayınlanacak.