Dünyalar Savaşı orjinal adıyla War of the Worlds filmi 2005 yılında çıkan fantastik/bilimkurgu türünde bir filmdir. Dünyalar Savaşı filminin yönetmenliğini Steven Spielberg yaparken, senaristliğini David Koepp ve Josh Friedman birlikte üstlenmiştir. Peki, Dünyalar Savaşı filminin konusu ne? Dünyalar Savaşı filminin oyuncuları kim? İşte detaylar...

Dünyalar Savaşı Filmi Konusu

Dünyalar Savaşı filminin konusu ne? 

Liman işçisi Ray Ferrier eşi Miranda'dan yeni boşanmıştır. Miranda'nın yanında kalan iki çocuğuyla iletişimi hiç de iyi değildir. Tekrar evlenen Miranda yeni kocasıyla birlikte tatile çıkmaya karar verince, çocuklara bakma işi Ray'e kalır. Ray, çocuklarla birlikte haftasonunun tadını çıkarırken, birden gökyüzü kararır ve bir fırtına patlak verir. Birkaç dakika içinde evinin yakınında bulunan kavşakta toprak yarılır ve içinden kocaman bir savaş makinesi çıkar. Görünürdeki herşeyi yakıp yıkmaya başlayan bu savaş makinesine hedef olmak istemeyen insanların her biri farklı bir yöne kaçmaya başlar. Bu saldırı uzaylıların dünyayı işgal ettiğinin ilk işaretidir. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girilmiştir. İnsanlar, biran önce o bölgeyi terk etmek için harekete geçerler. Ray de çocuklarının hayatını kurtarmak için amansız bir mücadeleye başlar. Ancak vahşi doğa koşulları önlerinde büyük bir engeldir.

Dünyalar Savaşı Filmi Oyuncuları

Netflix The Perfect Couple dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Netflix The Perfect Couple dizisinin konusu ne, oyuncuları kim?

Dünyalar Savaşı filminin oyuncuları kim?

Tom Cruise-Rolü : Ray Ferrier
Dakota Fanning-Rolü : Rachel Ferrier
Justin Chatwin-Rolü : Robbie Ferrier
Miranda Otto-Rolü : Mary Ann
Tim Robbins-Rolü : Harlan Ogilvy
Ty Simpkins
Rick Gonzalez-Rolü : Vincent
Yul Vazquez-Rolü : Julio

Kaynak: Haber Merkezi