Maçın ilk setinde zorlu bir mücadele yaşayan Türkiye, Amerika'nın 25-21'lik skoruyla geriye düşse de, Filenin Sultanları ikinci sette güçlü bir geri dönüşle 25-20'lik skorla dengeyi sağladı. Üçüncü sette de üstünlüğünü koruyan Türkiye, 25-21'lik skorla 2-1 öne geçti. Ancak dördüncü sette Amerika'nın etkili oyunu karşısında 25-12'lik skorla seti kaybeden Türkiye, maçın beşinci ve son setine avantajlı bir konumda girdi.

Filenin Sultanları (212)-1

Filenin Sultanları, son sette gösterdikleri müthiş performansla sahadan 15-12'lik skorla galip ayrılarak maçın kazananı oldu.

Maçın ardından ise genç oyuncu Ebrar Karakurt'un kovboy şapkasıyla yaptığı dans ve Grup Vitamin'e ait "Turkish Kovboy" şarkısıyla sahneye çıkması, tribünleri coşturdu. Ebrar'ın enerjik dansı ve renkli kostümü, Türk voleybolunun zaferini daha da unutulmaz kıldı.

Filenin Sultanları (112)

Schengen vizesi nedir, nasıl alınır? Schengen vizesi kimlere verilir? Schengen vizesi nedir, nasıl alınır? Schengen vizesi kimlere verilir?

Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri, takımın bu zaferle birlikte yoluna emin adımlarla devam edeceğini belirtirken, Filenin Sultanları'nın gösterdiği performansla bir kez daha gurur duyulduğunu ifade etti.

Kaynak: Züleyha Kandöker Yiğit