Magazin

Garip'in minik yıldızı Ece Alton'u görenler tanıyamadı

Küçük yaşına rağmen sergilediği performansla kendine hayran bırakan Alton'un son hali şaşırttı.

Abone Ol

Garip filminde Kemal Sunal'ın dünya tatlısı partneri olarak gönüllere taht kuran Ece Alton yıllar sonra gündem oldu. 

Memduh Ün'ün yönetmenliğini yaptığı 1986 yapımı Türk filmi Garip'te canlandırdığı Fatoş karakteriyle hafızalara kazınan Ece Alton, yıllar sonra merak konusu oldu.

Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal'ın dünya tatlısı partneri olarak gönüllere taht kuran Alton'un son halini gören ise inanamadı.

İşte Ece Alton'un şimdiki hali...

SET  ZAMANLARINI ANLATTI

Ece Alton'un geçen yıl bir YouTube kanalına verdiği röportaj ise tekrar gündeme geldi. Mekan-ı Yeşilçam kanalına konuk olan Alton'un Kemal Sunal ve Fatma Girik itirafları dikkat çekti.

Alton, Garip filminin seçimlerinde Fatma Girik ile karşılıklı oynadığını dile getirdi. Alton, merhum Girik ile geçen diyaloğu da şöyle anlattı: "Fatma Girik'le seçimlerde karşılıklı oynadık. Sonra bana 'Tamam rol oynayabiliyorsun ancak biraz tehlikeli şeyler de var.

Apartmandan atlayacaksın, denize atacağız seni, yapabilecek misin?' diye sordu. Ben de 'Hiçbir sorun yok' dedim. Çok şükür sorun da olmadı. Sorunsuz bir şekilde bitti" Film setinde ilk olarak Kemal Sunal ile karşılaştığını dile getiren Ece Alton, şu ifadeleri kullandı: "Ben o zaman Kemal Sunal'ı tanımıyordum. Sadece rol arkadaşıydı benim için.

Ancak çekimler devam ettikçe onun kim olduğunu öğrendim. Güzel bir çalışmaydı. Kendisiyle yapılan çekimler sadece bir kere yapılıyordu. Çünkü ciddi ve çalışkan bir insan"

YENİ BİR MESLEĞİ VAR

13 senedir Ege'de bir otel işlettiğini dile getiren Ece Alton, veteriner kliniğinde tekniker olarak çalıştığını da sözlerine ekledi.