Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı ilçesinde 19 Eylül 2024 - 19 Ekim 2024 tarihleri arasında önemli bir yol kapama duyurusunda bulundu. Bu süre zarfında İsmail Gaspıralı Caddesi’nin TED Koleji istikametine kadar olan kısmı trafiğe kapatılacak, vatandaşların alternatif güzergahları kullanmaları öneriliyor.

Ahilik Haftası Kutlamaları 23 Eylül'de Ahilik Haftası Kutlamaları 23 Eylül'de

Belediye-1

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar Mahallesi, İsmail Gaspıralı Caddesi’nin 2864. Cadde kesiminden TED Koleji istikametine kadar olan yolun, 19 Eylül 2024 - 19 Ekim 2024 tarihleri arasında trafiğe kapatılacağı bildirildi. Yol kapama işlemleri sırasında kazı dolgusu, altyapı ve asfalt yapım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Yol Çalışması 2

Alternatif trafik akışının sağlanması amacıyla İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı, 2881. Cadde ve 3035. Cadde üzerinde düzenlemeler yapılacak. Bu nedenle, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kapatılan yollara ilişkin duyurulara dikkat etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica ediliyor. Yol kapama işlemleri sırasında gerekli emniyet önlemlerinin alınacağı vurgulandı.

Yol Çalışması 1

Kaynak: Haber Merkezi