• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
20°

Hindistan Haberleri

hindistan haberleri ve güncel hindistan gelişmeleri, hindistan ile ilgili tüm video, hindistan fotoğrafları ve hindistan haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Asayiş

Erzurum Havaalanı'nda dün hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan ve bomba ihbarı yüzünden acil iniş yapmak zorunda kalan Hindistan uçağı yolcularının...

Ekonomi

BRICS, gelişen ülkeler arasında daha fazla dayanışma ve koordinasyon sağlayarak, global ekonomik ve politik tartışmalarda güçlü bir ses olmayı amaçlıyor....

Dünya

Güney Asya ülkesi Hindistan’da muson yağmurlarının yol açtığı selde 23, komşu Bangladeş’te ise 13 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Hindistan’da bir devlet hastanesinde stajyer bir doktorun cinsel saldırının ardından öldürülmesini protesto eden binlerce kişi sokaklara döküldü.

Dünya

Hindistan'da devam eden muson yağmurlarının yol açtığı sel ve toprak kaymaları nedeniyle son 24 saatte 7 eyalette 32 kişi hayatını...

Dünya

Hindistan’da 14 yaşındaki bir çocuğun Nipah virüsü nedeniyle dün hayatını kaybetmesinin ardından 60 kişinin daha Nipah virüsü taşıyıcısı olabileceği açıklandı.

Ekonomi

Vestel’in mobilite ve batarya enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını yürüten Vestel Mobilite şirketi, şimdi yönünü Hindistan’a çevirdi.

Dünya

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletinde sahte alkolden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı 54'e yükseldi.

Dünya

Hindistan, aşırı sıcaklar ile mücadele ediyor. Ülkenin kuzeyinde etkisini arttıran aşırı sıcaklar nedeniyle can kayıpları yaşandı.

Dünya

Hindistan'ın Odisha eyaletinde sıcak hava dalgası nedeniyle 8 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle, ülkede aşırı sıcaklara bağlı can kaybının 60'ı geçtiği...

Dünya

Hindistan'da yapılan genel seçimleri, Başbakan Narendra Modi'nin Bharatiya Janata Partisi (BJP) liderliğinde kurulan Ulusal Demokratik İttifakı (NDA) kazandı.

Dünya

Hindistan’nın Uttar Pradesh ve Odisha eyaletlerinde aşırı sıcaklıklar nedeniyle son 3 günde hayatını kaybedenlerin sayısı 53’e yükseldi.

Dünya

Hindistan’da etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 43'e yükseldi.

Dünya

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de bu yıl sıcaklığın 52,9 dereceye yükselerek rekor seviyelere ulaşmasının ardından ilk can kaybı yaşandı.

Dünya

Hindistan’ın Kerala eyaletinde Hristiyanların bulunduğu kongre merkezine düzenlenen bombalı saldırıda, 2 kişi hayatını kaybetti, en az 40 kişi yaralandı.