Show TV’nin büyük ilgi gören dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin merakla beklenen 3. sezon çekimleri 23 Ağustos’ta başlayacak. Diziye yeni sezonda Şebnem Dönmez, Giray’ın üvey annesi Heves karakterine hayat verirken, Servet Pandur da Görkem’in üvey annesi Hacı Asude rolünde izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca, Batuhan Yüzgüleç'in canlandıracağı "Firuz" karakteri, Hacı Asude’nin oğlu olarak dizinin dinamiklerini zenginleştirecek. Kadronun genişlediği ve yeni karakterlerin eklendiği bu sezon, izleyiciler için heyecan dolu anlar vaat ediyor. (Haber kaynağı: Birsen Altuntaş)

Whats App Image 2024 08 01 At 21.27.42 850X850

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon Çekimleri Başlıyor

Show TV’nin Gold Film imzalı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin 3. sezon çekimleri 23 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak.

Shebnemdonmez 1653484838 2845959553461299187 4036122618

Kızılcık Şerbeti Yeni Kadro 

Şebnem Dönmez: Diziye, “Heves” karakteri ile katılan Şebnem Dönmez, Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi olarak ekranlara gelecek.

Servet Pandur: Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’ün (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude rolüyle Servet Pandur diziye dahil oldu. Hacı Asude, aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in canlandıracağı “Firuz”un annesi olarak da tanıtılacak.

Servet Pandur

Kızılcık Şerbeti  Yeni Karakterler ve Oyuncular

Şebnem Bozoklu: Kıvılcım’ın Meri lakaplı kuzeni Meryem’i canlandıracak.

Fırat Çelik: Yayınevi sahibi Cemal karakterine hayat verecek.

Batuhan Yüzgüleç: Genç oyuncu, “Firuz” karakteriyle diziye dahil olacak. Yüzgüleç, son olarak "Kızıl Goncalar" dizisindeki etkili performansıyla dikkat çekmişti.

Sebnem Bozoklu Hem Espri Yapti Hem Sosyal Mesaj Verdi

Fırat Çelik

Batuhan Yüzgüleç Kimdir

Ayazın Sonu Güneş 43. bölüm yayınlandı! Ayazın Sonu Güneş 43. bölüm yayınlandı!

Dizinin yeni sezonunu ünlü yönetmen Ketche yönetecek.

“Kızılcık Şerbeti”nin merakla beklenen 3. sezonunda, yeni karakterler ve kadro üyeleriyle birlikte diziye heyecan katacak gelişmeler yaşanacak. Şebnem Dönmez ve Servet Pandur’un dahil olduğu bu yeni sezon, izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi