Bursa ve İstanbul merkezli düzenlenen büyük çaplı operasyonlar, organize suç örgütlerine yönelik mücadelede önemli bir aşama kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen "KUYU-18" operasyonları, halkın güvenliğini tehdit eden suç örgütlerine darbe vurdu. Operasyonlarda, Sadettin Pahsa'nın liderliğindeki suç örgütünün çökertilmesi sağlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

''Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Bursa ve İstanbul’da gerçekleştirilen "KUYU-18" operasyonları, organize suç örgütleriyle mücadelede önemli bir adım oldu.

Deprem soruşturmasında tutuklama sayısı artıyor

Beykoz’da bulunan el bombaları ile ilgili 9 şüpheli adliyeye sevk edildi Beykoz’da bulunan el bombaları ile ilgili 9 şüpheli adliyeye sevk edildi

Operasyonlarda, elebaşlığını Sadettin Pahsa’nın yaptığı suç örgütünün çökertilmesi sağlandı. Şüpheliler arasında, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, iş insanlarını darp ve tehdit ettikleri, işyerlerini kurşunladıkları ve haksız menfaat temin ettikleri tespit edilen 12 kişi bulunuyor. Ayrıca, suç örgütü üyelerinin taşınmazları yağma yoluyla ele geçirdiği belirlendi.

Göçmen Tutuklama

Operasyonlarda 12 ruhsatsız tabanca, 7 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, suçla mücadeledeki kararlılıklarını vurgulayarak, halkın huzurunu sağlamak adına organize suç örgütleriyle mücadeleye devam edeceklerini belirtti.''

Kaynak: Haber Merkezi