Riechedly Bazoer kimdir? Riechedly Bazoer hangi mevkide oynuyor? Riechedly Bazoer kimdir? Riechedly Bazoer hangi mevkide oynuyor?

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılıların gündemine giren son isim Lucas Digne oldu. Yaşanan gelişmeler sonrası Lugas Digne hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Lucas Digne hakkında merak edilenler...

LUCAS DİGNE KİMDİR?

Lucas Digne.jpeg2.Jpg5

Lucas Digne 20 Temmuz 1993, Meaux doğumlu, Fransız millî futbolcudur.

HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Lucas Digne.jpeg4

Şu an İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa'da forma giymektedir. Defans'ın solunda oynamaktadır. Aynı zamanda Fransa'nın çeşitli yaş kategorilerinde de forma giymektedir.

KARİYER HAYATI NASIL BAŞLADI?

Lucas Digne.jpeg21

27 Temmuz 2010 tarihinde Lille ile 2013 yılına kadar profesyonel sözleşme imzaladı, Ocak 2012 tarihinde ise sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı. Kariyerindeki ilk maçına; 26 Ekim 2011 tarihinde Coupe de la Ligue mücadelesinde 3-1 kazandıkları maçta Sedan karşısında çıkarken; ilk golünü ise, 7 Nisan 2013 tarihinde 5-0 kazandıkları maçta Lorient karşısında penaltıdan attı.  2013 yılında yaz transferi döneminde L'Équipe'te çıkan habere göre; Galatasaray'ın €15 milyon karşılığında Digne'yi almak istediği iddia edildi. Ayrıca, Fransa U-20 formasıyla da FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda da şampiyonluk yaşadı.

Lucas Digne-1

Aston Villa 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Lucas Digne'yi Everton'dan 30 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. Digne'nin Aston Villa ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

PİYASA DEĞERİ NE?

Lucas Digne.jpeg2

Piyasa değeri 12 milyon euro.

GALATASARAY'A MI GELİYOR?

Lucas Di̇gne

Footmercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi