Vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projelerini gerçekleştiren Sincan Belediyesi, çocuklara yönelik sunduğu ücretsiz Diksiyon ve Hitabet Sanatı eğitimi ile vatandaşlardan tam not alıyor. Gençlik Merkezleri’nde devam eden Diksiyon ve Hitabet Sanatı kursu ile çocukların, Türkçeyi etkili ve güzel konuşmaları amaçlanıyor.

Altındağ’dan Kreş Öğretmenlerine İş Sağlığı Semineri Altındağ’dan Kreş Öğretmenlerine İş Sağlığı Semineri

Diksiyon Eğitimi (2)-1

Vatandaşlar için birçok alanda verdiği ücretsiz kurslarla adını duyuran Sincan Belediyesi, öğrencileri destekleyerek geleceğe hazırlıyor. Çocuklar için verilen ücretsiz Diksiyon ve Hitabet eğitimi hız kesmeden devam ediyor.

Hizmete sunulan Diksiyon kursunda 7-11 yaş arasındaki çocuklar 20 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. Çocuklar yaşlarına göre iki ayrı gruba ayrıldıktan sonra eğitim başlıyor.

Diksiyon Eğitimi (3)-1

Gençlik Merkezleri’nde verilen, Diksiyon ve Hitabet Sanatı eğitiminin yanı sıra çocuklarda oluşan dil tembelliği sorununun giderilmesi üzerine de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Doğru ses-nefes çalışmaları ile kelimelerin doğru telaffuzu öğretilirken, çocuklara kendilerini özgün ifade etmeleri konusunda da eğitimler veriliyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan eğitimler bütün bir yaz boyunca devam edecek. Kayıtlar ise https://www.sincan.bel.tr/ adresinden online olarak yapılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi