Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası kapsamında Mamak Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, Mamak Kadın Kooperatifi (MAKKOP) başkan yardımcısı Ayşegül Varol da hazır bulundu. Ziyaret, zabıta personeline Mamak’ın meşhur lavanta çiçeklerinin hediye edilmesiyle anlam kazandı.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 10.58.26

Başkan Yardımcısı Sibel Emre, zabıta personeliyle sohbet ederek onların özverili çalışmalarını takdir etti. Ziyarette zabıta personelinin çalışma koşullarını iyileştirmek ve taleplerini karşılamak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Emre, bu anlamlı günün zabıtalar için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 10.58.23

Sibel Emre, Mamak Zabıta Müdürü Aydın Yıldırım’ın makamında gerçekleştirdiği ziyarette, zabıta personeline Mamak’ın Gökçeyurt köyünde yetiştirilen lavanta çiçeklerini hediye etti. Bu jest, zabıta çalışanlarına olan takdirin ve desteklerinin bir simgesi olarak değerlendirildi.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 10.58.25 (2)

Ankara Kulübü Burs Fonu İçin Destek Çağrısı Ankara Kulübü Burs Fonu İçin Destek Çağrısı

Ziyaretin ardından, zabıta personeli ve belediye yetkilileri arasında samimi bir ortamda yapılan sohbetler, iş yerindeki motivasyonun artırılmasına ve zabıta teşkilatının toplumdaki rolünün daha iyi anlaşılmasına katkıda bulundu. Mamak Belediyesi, zabıta personelinin özverili çalışmalarını desteklemeye ve onları her fırsatta takdir etmeye devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi