Hayatın her döneminde kadınların yanında olmayı amaç edinen Mamak Belediyesi Aile Merkezleri, kadınlara eğlenceli bir yaz etkinliği düzenledi. “Terzi kendi söküğünü dikemez” adlı atölye etkinliği ile 67 kursiyer kadın, diktikleri çok amaçlı keseleri ile yarıştı. En güzel ve en hızlı dikiş diken kadın ödüllendirildi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Zabıta Çalışanlarına Teşekkür Etti Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Zabıta Çalışanlarına Teşekkür Etti

M B B 4326

Etkinlikler yaz-kış devam ediyor

Kadınların ekonomide daha fazla yer almaları ve onların üretim gücünün, toplumun her kesimine ulaşmasını sağlamak amacıyla hizmet veren Mamak Belediyesi Aile Merkezleri, yaz döneminde de kadınlar için etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Kutludüğün Bilim ve Sanat Merkezi Aile Merkezi dikiş kursu ve el sanatları kursunda eğitim gören kadınlar için “Terzi kendi söküğünü dikemez” adlı atölye çalışması başlatıldı..

M B B 4268M B B 4314

M B B 4320

Dereceye giren kadınlar ödüllendirildi

Bir gün süren etkinlik kapsamında kursiyerler çok amaçlı kese dikti. Toplam 67 kadının yarıştığı etkinlikte kadınların diktiği ürünler el sanatları ve dikiş kursu eğitmenlerinden oluşan jüri önünde değerlendirildi. Yaklaşık 1 saat süren atölye etkinliğinde birinci olan kursiyer cilt bakımı, ikinci kursiyer dikiş seti ve üçüncü kursiyere de kolye hediye edildi.

Kaynak: Haber Merkezi