Mamak Belediyesi Mahalle Şenlikleriyle yaz boyu çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Akdere Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle şenliğinde oyun, konser, eğlence ve yarışmalarla keyifli anlar yaşayan çocukların mutluluğuna Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de ortak oldu.

 Foto (6)-9

Mahalle Kültürü Canlanıyor

Etkinlik alanlarına yüzlerce çocuk akın etti, yarışmalar ve etkinliklerle keyifli anlar yaşadılar. Animasyon gösterileriyle eğlendiler, kıyasıya yarıştılar, müzik eşliğinde dans ettiler. Farklı aktivitelerle keyifli anlar yaşayan çocuklara patlamış mısır ikram edildi. Şenlikte çocukları yalnız bırakmayan Başkan Şahin, çocukların ve ailelerinin neşelerine ortak oldu. Çocuklarla oyunlar oynadı, sohbet etti, bol bol fotoğraf çektirdi.

Yenimahalle Spor Akademisi 28 Eylül’de Başlıyor Yenimahalle Spor Akademisi 28 Eylül’de Başlıyor

Foto (5)-13

Mahalle etkinlikleriyle birlik, beraberlik ve kaynaşma kültürünü sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Şahin, “Sizlerin yüzü gülünce bizler de mutlu oluyoruz. Yurttaşlarımıza en iyisini sunmak için gayret ediyoruz.  Çocuklarımız farklı etkinliklerle eğlenceli, kaliteli zaman geçiriyor. Birlik ve beraberliğimiz ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Gelecek senelerde de hep birlikte bu şenlikleri devam ettireceğiz. Her mahallemize, her kültür mirasımıza böyle değer vereceğiz, sahip çıkacağız”  dedi.

Foto (1)-16

Kaynak: Haber Merkezi