Mamak ilçesi Diriliş Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 5. Etap tamamlandı ve 267 konutun tapu teslim işlemleri başladı. Mamak Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törene, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Emre, Uğur Sarı, Erdoğan Doğan, Hüseyin Boran ve Ertan Işık katıldı.

Whatsapp Image 2024 09 05 At 16.18.45 (1)

Törende konuşan Başkan Şahin, “Bu konutları bizden önceki yönetim yaptı, tapuları vermek bize nasip oldu. Hiçbirinizi ayırt etmeden seviyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Şahin, ayrıca Ankara'nın en ulaşılabilir belediye başkanı olduğunu belirterek, “5-10 yıl sonrasının hesabıyla değil, her günümü Mamak için daha verimli olabilmek kaygısıyla geçiriyorum” dedi.

Yenilenen konutların depreme dayanıklı ve her türlü donanıma sahip olduğunu vurgulayan Şahin, Mamak’ı Türkiye'nin en güzel ilçesi haline getirme hedeflerini yineledi. “Allah yeni evlerinizde ağız tadıyla, bir arada oturmanızı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Whatsapp Image 2024 09 05 At 16.18.46 (1)

Törende 182 tapu sahibi, hak ettikleri konutlarının tapularını teslim aldı. Başkan Şahin, 85 adet konutun tapu teslim işlemlerinin devam ettiğini ve geriye kalan 196 konutun ise kat mülkiyet aşamasında olduğunu belirtti. Mamak Belediyesi adına tescil edildikten sonra, bu konutların da tapuları hak sahiplerine verilecektir.

Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek

Whatsapp Image 2024 09 05 At 16.18.46 (2)

Mamak’ın modernleşme süreci ve kentsel dönüşüm projeleri, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı ve ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyor. Başkan Şahin’in önderliğinde gerçekleştirilen bu projeler, Mamak’ın geleceği için önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi