Mamak

Mamak’ta Liseler Arası Oryantiring Coşkusu

Mamak’ta Liseler Arası Oryantiring Yarışması düzenlendi. Yarışmaya 13 liseden 26 takım katıldı.

Abone Ol

Mamak Belediyesi, Oryantiring Federasyonu ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Liseler Arası Oryantiring Yarışması, Mavi Göl'de gerçekleştirildi. Gençlerin doğayla buluştuğu bu etkinlikte, katılımcılar harita ve pusula yardımıyla kontrol noktalarını bulmak için mücadele etti.

Mamak'ta düzenlenen Liseler Arası Oryantiring Yarışması, genç sporcuların heyecan dolu anlara sahne oldu. Mavi Göl'de gerçekleşen etkinliğe Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediye başkan yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürü katıldı. Yarışmaya katılan 26 takım, 45 dakikalık sürede en hızlı şekilde kontrol noktalarını bulmaya çalıştı.

Kızlar kategorisinde Suzan Mehmet Gönç Meslek Lisesi birinci olurken, erkekler kategorisinde Başkent Anadolu Lisesi birinciliği elde etti. Mamak Belediyesi, ilk beşe giren takımlara kupa ve ödül verirken, tüm katılımcılara sertifika takdim etti.

Başkan Veli Gündüz Şahin, sporun gençlerin disiplin, sabır ve azim kazanmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek ise organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Yarışma süresince katılımcılara çay ve çorba ikramı yapıldı. Bu etkinlik, Mamak'taki gençlerin sporla buluşmasına ve sosyal bir araya gelmesine olanak tanıdı.