Ankara Haberleri

Mansur Yavaş’tan Filenin Sultanları’na coşkulu destek

Mansur Yavaş, Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki zaferini büyük bir gurur ve heyecanla kutladı.

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kadın Voleybol Milli Takımı’nın Çin’i mağlup ederek Paris 2024 Olimpiyatları’nda yarı finale yükseldiği maçı coşkuyla izledi ve sosyal medyadan takıma destek mesajı gönderdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyatları’nda Kadın Voleybol Milli Takımı’nın Çin ile oynadığı yarı final maçını birlikte izledi.

Bu tarihi maçta, Filenin Sultanları büyük bir başarı göstererek Çin’i mağlup etti ve finale yükseldi. Ekibin bu başarılı performansı, salonu dolduran taraftarlar ve sporcular tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mansur Yavaş, maçın ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak takımın başarısını kutladı. Yavaş, “YARI FİNALDEYİZ! Paris 2024’te bugün Çin’i mağlup ederek büyük bir zafer kazandık. Sizlerle tribünde olmak ve müthiş bir mücadele sonunda bize eşsiz duygular yaşattığınızı görmek büyük bir gururdu! İyi ki varsınız Atatürk’ün kızları, iyi ki varsınız Filenin Sultanları” şeklinde ifadelerde bulundu.