MasterChef Türkiye'ye katılma kararıyla gastronomi yolculuğunda yeni bir sayfa açan Huriye Öncen, yarışmanın zorlu eleme süreçlerinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Ana kadroya dahil olmak için final turunda 6 gün yarışacak. Peki Huriye Öncen Kimdir?, Huriye Öncen aşçılık kariyeri nedir?, Huriye Öncen Yarışma Performansı ?

Huriye 4M-1

Huriye Öncen Kimdir?

Heidi Lushtaku'nun eski sevgilisi kimdir? Heidi Lushtaku'nun eski sevgilisi kimdir?

Huriye Öncen,  aslen Aydınlıdır ama yarışmaya İzmir’den katılmaktadır. 25 yaşındadır.

 Genç yarışmacı bekardır ve yarışmaya hazırlanmak için 2 aydır işsiz. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Huriye Öncen, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dikkatleri üzerine çekmiştir.

Huriye 3M

Huriye Öncen aşçılık kariyeri nedir?

Huriye Öncen özel bir otelde Alakart restoranda aşçılık yapmaktadır. 13 yaşında mutfağa girip çalışmaya başlamıştır.

Huriye 2M

Huriye Öncen Yarışma Performansı ?

Huriye Öncen, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ilk aşamasında Sütle bulanmış Deniz Levreği ile göz doldurmuş ve 2 evet alarak bir sonraki turu geçmeye hak kazanmıştır.

Üçlü eleme turunda ise Pesto Soslu Gnocchi yaparak şeflerden büyük beğeni toplamış ve final turuna katılma şansını elde etmiştir.

Huriye 3M

MasterChef Türkiye 2024, Huriye Öncen gibi başarılı ve yetenekli yarışmacıların katılımıyla büyük bir heyecanla beklenmektedir ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışmacılar için de ilham kaynağı olmuştur. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında ne tür sürprizlerle izleyiciyi etkileyeceği merak konusudur.

Kaynak: Haber Merkezi