Ressam Mustafa Ayaz Hayatını Kaybetti! Mustafa Ayaz kimdir? Ressam Mustafa Ayaz Hayatını Kaybetti! Mustafa Ayaz kimdir?

DANİELE SANTARELLİ KİMDİR?

D A N İ E L E

Daniele Santarelli 8 Haziran 1981'de Foligno'da doğdu.

BAŞARILARI

Türkiye kadın millî voleybol takımı ve İtalyan Imoco Volley kulübünün baş antrenörü olarak görev yapmaktadır. Daha önce Sırbistan kadın milli takımı çalıştırmış ve 2022'de dünya şampiyonluğunu kazanmıştı. Imoco Volley ile de pek çok kez lig şampiyonluğu ve kupa kazandı. Santarelli ülkesinde ikinci lig (Serie B) takımları Foligno, Vicenza, Legnago ve Terracina'da libero olarak oynadı.

D A N İ E L E.jpg2

Milli takım kariyerinde 2018-2022 yıllarında Hırvatistan'da görev yapan İtalyan başantrenör, 2022'de başına geçtiği Sırbistan Milli Takımı'nı dünya şampiyonu yaptı. Santarelli'nin A Milli Kadın Voleybol takımı kariyeri de 2022 yılının Aralık ayında başladı. Takımıyla 2023 Milletler Ligi'nde altın madalya kazandı. 3 Eylül 2023 tarihinde Belçika'nın Brüksel şehrinde düzenlenen 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye kadın millî voleybol takımı ile şampiyonluğu elde etti ve altın madalya kazandı.

Daniele Santarelli Benim Gibi Heyecanli Bu Ulke Icin Buyuk Isler Yapmak Istiyorum 96Wq

EVLİ Mİ?

Dani̇ele Eş

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, İtalyan milli voleybolcu Monica De Gennaro ile evlidir.

Kaynak: Haber Merkezi