Oben Alkan, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Oben Alkan kimdir? Oben Alkan kaç yaşında, nereli? Oben Alkan'ın mesleği ne? Oben Alkan ne mezunu" soruları aratılıyor. Peki, Oben Alkan kimdir? Oben Alkan kaç yaşında, nereli? Oben Alkan'ın mesleği ne? Oben Alkan ne mezunu? İşte tüm merak edilenler...

9-92

OBEN ALKAN KİMDİR?

Oben Alkan, içerik üreticisidir ve sosyal medya üzerinden yemek tarifleri ve vlog tarzı paylaşımlar yapmaktadır. Instagram'da 135 bin takipçisi bulunan Oben Alkan, videoları yüz binlerce kez izlenen bir fenomen haline geldi. Eşi Bora Akkaş ile birlikte paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Alkan hakkında kişisel hayatı ile ilgili fazla bilgi bulunmuyor.

8-103

Oben Alkan, bir aşçıdır ve çok renkli bir Instagram hesabına sahiptir. Hazırladığı yemek videolarından pratik ve lezzetli tarifleri öğrenebilirsiniz. Instagram hesabını @obenalkan kullanıcı adıyla ziyaret edin. Ünlü oyuncu Bora Akkaş ile iki yıldır birlikte olan Oben Alkan, Milano, İtalya'daki Türkiye Başkonsolosluğu'nda nikahla evlendi.

13-82Nikah törenine yakın arkadaşları da katıldı. Ünlü çift, nikahtan sonra Milano sokaklarında tur atarak mutlu olduklarını paylaştı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.