Televizyon

Survivor All Star'da 15 şubat eleme potası belli oldu!

Survivor All Star'da15 şubat eleme potası belli oldu! Üçlü eleme turunda en az puanı toplayarak eleme adayı kim oldu? İşte tüm merak edilenler

Abone Ol

Survivor All Star'da, dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Sahra'nın ardından geriye kalan Aleyna, Pınar ve Aysu arasındaki çekişmeli mücadele izleyenleri ekran başına kilitledi.

Sahra'nın diskalifiye olmasıyla birlikte eleme sistemi değişti ve üç yarışmacı arasında 3'lü eleme turu oynandı. Aleyna, Pınar ve Aysu arasında gerçekleşen mücadelede duygusal anlar yaşandı.

Özellikle sakatlığına rağmen mücadele eden Sahra'nın diskalifiye olmasıyla boşalan yer, Aleyna, Pınar ve Aysu arasında kıyasıya bir rekabete sahne oldu. 6 sayı üzerinden oynanan oyunlarda ilk olarak Aleyna, ardından Pınar ulaştı.

Aysu, en az sayıyı toplamasıyla birlikte eleme potasına düştü. Heyecan dolu mücadelede ortaya konan performanslar, Survivor All Star izleyicilerini adeta ekrana kilitlemeyi başardı.

Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesi devam ederken, eleme gecelerinin bu kadar çekişmeli geçmesi izleyicileri de şaşırtıyor. Survivor tutkunları, bir sonraki eleme gecesini sabırsızlıkla bekliyor.