‘Deep TechAnkara’ hızlandırma programı başlıyor ‘Deep TechAnkara’ hızlandırma programı başlıyor

Aralık ayında Cristiano Ronaldo tarafından 40 milyon dolarlık yatırım alan UFL, Xbox Series S/X ve PlayStation 5 kullanıcıları tarafından oynanabiliyor. Bilgisayar oyuncuları ise oyunun PC’ye ne zaman çıkacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, UFL ne zaman çıkacak? İşte cevabı...

UFL ÇIKTI MI, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ufl Ne Zaman Cikacak

Uzun zamandır üzerinde çalışılan oynaması ücretsiz futbol oyunu UFL, 7 Haziran 2024 itibarıyla açık beta sürecine başladı. Oyuncular, an itibarıyla Cristiano Ronaldo'nun yatırımcısı olduğu bu oyuna erişim sağlayabiliyorlar. EA FC 2024’e rakip olarak geliştirilen oyun Xbox Series S/X ve PlayStation 5 sahipleri tarafından oynanabiliyor.

Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen UFL, 65.000'den fazla profesyonel futbolcuyu temsil eden küresel bir organizasyon olan FIFPro ve bir spor performans analiz şirketi InStat ile iş birliği de yaptı. Bu ortaklıklar sayesinde oyundaki her futbolcu için güncel istatistikler sağlayacak.

UFL PC’YE NE ZAMAN ÇIKACAK?

U F L Oyunu

UFL açık betası, 9 Haziran tarihine kadar devam edecek. UFL şu an için yalnızca Xbox Series S/X ve PlayStation 5 kullanıcıları tarafından oynanabilecek. Oyunun bilgisayara ne zaman geleceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Cristiano Ronaldo, X hesabından yaptığı paylaşımda  "UFL oyununun Açık Betası bugün başlıyor. PS5 ve Xbox Series X|S'de ücretsiz deneyin!  7-9 Haziran. Umarım orada görüşürüz!" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Eren Güvendik