UYKU KEKİ NEDİR, İÇİNDE NE VAR?

Sosyal medyada viral olan uyku keki sayfası tarafından "Türkiye'de bir ilk" sloganı ile satışa sunulan yiyecek maddeleri bir anda Türkiye'de gündem oldu. Külah kekler şeklinde satılan atıştırmalıklardan yiyen kişilerin gözlerinin kanlanması ve kendinden geçerek uykuya dalmaları içlerinde yasaklı maddeler olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Sosyal medyada haberin hızla yayılması ile satışı yapan şirket hem internet sitesini hem de sosyal medya sayfalarını kapattı. Uyku kekinin içinde yasaklı madde olduğu iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı'na ihbar yapılırken konu hakkında vatandaşlar şikayetçi oldu.

Uzay Komutanlığı nedir? Uzay Komutanlığı ne zaman kuruldu? Uzay Komutanlığı nedir? Uzay Komutanlığı ne zaman kuruldu?

Uyku Keki̇

UYKU KEKİ OLAYI NE?

Sosyal medyanın hızla değişen gündeminde bu kez "Uyku Keki" dikkat çekti. Bu kekleri tüketen kişilerin yayınladığı videolar, izleyenlerde endişeye neden oldu.

İnternet üzerinden satışı yapılan ve "Uyku Keki" adıyla piyasaya sunulan külah kekler, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Ürünlerin içinde uyuşturucu içeren maddeler bulunduğu iddiaları, kullanıcılar arasında büyük bir kaygıya neden oldu. Bu gelişmelerin ardından, ürünü satan firma hızlı bir şekilde satış sayfalarını ve sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı.

Kaynak: Haber Merkezi