Başkan Tiryaki’den mahalle ziyareti… Başkan Veysel Tiryaki, Battalgazi ve Solfasol Mahallelerinde, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Baskan Tıryakı Mahalle Zıyaretı 2024 8

Göreve geldikten kısa bir süre sonra mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen ve mahallelerin istek ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Başkan Tiryaki, mahallelerin taleplerini dinledi ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 

Baskan Tıryakı Mahalle Zıyaretı 2024 4
MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ  

Mamak’ta Kentsel Dönüşüm Tamamlandı: 267 Konutun Tapu Teslimleri Başladı Mamak’ta Kentsel Dönüşüm Tamamlandı: 267 Konutun Tapu Teslimleri Başladı


Başkan Tiryaki, ilk olarak mahalledeki parklarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tiryaki, Battalgazi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Tiryaki, talep ve önerileri dinledi.

Baskan Tıryakı Mahalle Zıyaretı 2024 3

Başkan Tiryaki, daha sonra Solfasol Mahallesi’nde, Ankara’nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli’nin doğduğu evde ve yapımı devam eden külliyede incelemelerde bulundu. Bir süredir devam eden çalışmaları yakından inceleyen Tiryaki, belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tiryaki’ye Altındağlı vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Baskan Tıryakı Mahalle Zıyaretı 2024 7

Kaynak: Haber Merkezi