Televizyon

Yoksulluk dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

"Star TV’nin yeni dizisi ‘Yoksulluk’, bu Eylül ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Yoksulluk Konusu nedir? Yoksulluk Oyuncuları kimlerdir?

Abone Ol

Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Yoksulluk”, bu Eylül ayında ekranlarda olacak. Dramatik bir aile hikayesini konu alan dizi, yetenekli oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla dikkat çekiyor. Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Ece Bağcı, Turgut Tunçalp ve Sacide Taşaner gibi isimlerin rol alacağı dizinin yeni gelişmeleri ve oyuncu kadrosundaki son dakika detayları ise dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Yoksulluk Konusu nedir?

“Yoksulluk” dizisi, yoksulluk ve aile dramını merkeze alarak, sekiz kişilik bir ailenin ormanda saklanarak hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Aile üyeleri, kendilerini bir yandan yoksullukla mücadele ederken, diğer yandan onları avlayan ‘Yavuz’ adlı karakterin tehdidiyle karşı karşıya kalıyor.

Yoksulluk Oyuncuları kimlerdir?

Dizinin başlıca oyuncuları arasında Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Ece Bağcı, Turgut Tunçalp ve Sacide Taşaner bulunuyor. Enes Koçak, dizinin kadrosuna ‘Yusuf’ rolü ile katılırken, Mehmet Bozdoğan ise ‘Yavuz’ karakteri ile dizinin kötü adamı olacak. Cem Karcı’nın yönettiği dizinin kadrosuna genç yetenek Melis Minkari’nin de katılması bekleniyor.

Yoksulluk Ne zaman yayınlanacak?

“Yoksulluk” dizisi, bu Eylül ayında Star TV’de ekranlara gelmeye başlayacak. Dizinin çekimleri, OGM Pictures’ın popüler dizisi “Yalı Çapkını”nın hemen ardından başlayacak. İlk sezonun ne zaman başlayacağına dair kesin bir tarih verilmiş olmasa da, Eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.