Ankara Haberleri

Başkan Ercan "Arasta Sincan"ı Ziyaret Etti

Arasta Sincan AVM, vatandaşların ilgisini çekiyor. Başkan Ercan, yeni işletmeleri ziyaret etti. Proje, şehrin cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

Abone Ol

Sincan’ın yeni cazibe merkezi "Arasta Sincan," açılan işletmeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu projeyi yakından takip ederek yeni açılan işletmeleri ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sincan’ın yeni cazibe merkezi olan Arasta Sincan AVM, vatandaşların büyük beğenisini topluyor. Projenin tüm çalışmalarını yakından takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.

Etrafı dükkânlarla çevrili açık bir meydanda vatandaşa nezih ve keyifli bir ortam sunan “Arasta Sincan”da işletmeler bir bir açılmaya başladı. Projeyi ilk günden bu yana titizlikle takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Arasta Sincan AVM’de yeni açılan işletmeleri ziyaret etti.

Başkan Ercan ziyarette esnafa hayırlı olsun temennilerini iletirken, sonbahar akşamının keyfini süren vatandaşlarla da selamlaştı. Başkan Ercan gençler de sohbet etti.

"Arasta Sincan Şehrimizin Güzelliğine Güzellik Kattı"

Başkan Ercan ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı açıklamada;” Göz alıcı mimarisi ve ferah meydanıyla vizyon projelerimizden Arasta Sincan, şehrimizin güzelliğine güzellik kattı. Özellikle gençlerimizin yeni uğrak mekanlarından biri haline gelen Arasta Sincan 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin de büyük beğenisini topladı. İlçemize kazandırılmasında büyük emek harcadığımız bu güzel mekanı cıvıl cıvıl görmek bizler için büyük mutluluk sebebi.” değerlendirmesinde bulundu.