Ankara Haberleri

Başkan Tiryaki Salı Sohbetleri'nde Konuştu

Altındağ Belediyesi’nde görev yapan personeller için düzenlenen “Salı Sohbetleri” devam ediyor. Salı Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki oldu.

Abone Ol

Salı Sohbetleri her hafta yeni konu ve konuklarıyla, Altındağ Belediyesi personellerini bir araya getiriyor. “Salı Sohbetleri”ne bu hafta Başkan Tiryaki konuşmacı olarak katıldı. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nde görev yapan başkan yardımcıları, birim müdürleri, şube müdürleri, birim şefleri ve merkez sorumluları ile bir araya gelerek belediyenin genel durumu hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Tiryaki, “Daha güzel bir Altındağ için el ele, gönül gönüle durmaksızın çalışacağız.

Hizmet çıtamızı en üst noktaya taşıyacağız” dedi. Başkan Tiryaki'nin kendilerine zaman ayırmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Altındağ Belediyesi personelleri, Başkan Tiryaki'ye teşekkürlerini iletti. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ…”

Altındağ Belediyesi’nde her kademede çalışan personellerin birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde çalışıyor olmasını çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Tiryaki “Geçmiş dönemlerimizde çalışan arkadaşlarımız çok iyi bilir. Biz daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, büyük bir aileyiz. Çalışan herkesin, her kademede emek veren çalışma arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Eskisinden daha güçlü ve daha güzel Altındağ’ı hep birlikte inşa edeceğiz…” dedi. 
Başkan Tiryaki, “Her hafta Salı günleri Belediyemizde düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam edecek. Eğitimlere yoğun katılım olduğunu görüyorum. Personellerimizin hizmet içi eğitimle ilgili taleplerini de dikkate alıyoruz. Mesleki ve kişisel gelişim için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.