Gelecek Partisi’nin eski sözcüsü Serkan Özcan ile İYİ Parti eski genel başkan yardımcısı Ece Güner Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığına getirildi. Peki, Ece Güner kimdir? Ece Güner kaç yaşında, nereli? Ece Güner evli mi? Ece Güner'in eşi kimdir? İşte detaylar...

Ece Güner Kimdir

ECE GÜNER KİMDİR?

Ece Güner, 1969'da Ankara'da doğdu. Fransa’da büyüyen Güner, 1992’de, Fransa’nın en iyi hukuk fakültelerinden Faculté de Droit et de Sciences Économiques de Paris, Sorbonne Üniversitesi’nden en üst dereceyle mezun oldu. Türkiye'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde denklik eğitimini tamamladı.

1994 yılından beri İstanbul Barosu'na kayıtlı olan Ece Güner, özellikle sınır ötesi birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, kamu-özel ortaklıkları ve finansman projelerinde Türkiye'nin önde gelen avukatlarından biridir.

Figen Yüksekdağ'ın eşi Sedat Şenoğlu kimdir? Figen Yüksekdağ'ın eşi Sedat Şenoğlu kimdir?

2018’de, Ülkem İçin Çare kitabını yayımladı. Ece Güne , anadil seviyesinde Fransızca ve İngilizce, orta seviyede Almanca biliyor.

Ece Güner Evlimi

ECE GÜNER EVLİ Mİ?

Ece Güner ve Erdoğan Toprak 2022 yılında boşanmıştır.

Ece Güner Eşi

ECE GÜNER'İN EŞİ KİMDİR?

Ece Güner'ine eski eşi Erdoğan Toprak'tır. Erdoğan Toprak, 10 Aralık 1961'de Adana'da doğmuş iş insanı ve siyasetçidir.

TBMM XX., XXI., XXIV., XXV., XXVI., XXVII.ve XXVIII. Dönem İstanbul Milletvekilidir. 25 Aralık 2010 tarihinde CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Erdoğan Toprak, Anadolu Üniversitesi Sosyal bilimler bölümünden mezun oldu. Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) üyeliği yaptı ve Beşiktaş genç İş Adamları Derneği'nin kurucu üyeleri arasında yer aldı. Ayrıca İstanbul Ticaret Odası üyeliği de yaptı.

Bahçelievler Spor Kulübü 3. Dönem Başkanlığı, Bakırköyspor Kulübü As Başkanlığı, Türkiye-Hindistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ile Devlet Bakanlığı yaptı. 

Kaynak: Haber Merkezi