Kim kimdir?

Gülsen Tuncer kimdir?

Gülsen Tuncer'in hayatı merak ediliyor. Peki, Gülsen Tuncer kimdir? Gülsen Tuncer kaç yaşında, nereli? Gülsen Tuncer hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

Abone Ol

Gülsen Tuncer hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Gülsen Tuncer kimdir? Gülsen Tuncer kaç yaşında, nereli? Gülsen Tuncer hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

GÜLSEN TUNCER KİMDİR?

Gülsen Tuncer, 20 Ekim 1945 tarihinde Adana'da doğdu. Tuncer, tiyatro, dizi, sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı, söz yazarı, besteci, sanat yönetmeni ve akademisyendir.

Aşk-ı Memnu televizyon dizisinde 'Arsen Hanım' karakteriyle daha geniş kitlelerce tanınmıştır. İlk profesyonel gösterisini 1968 yılında Haldun Taner klasiği, başrolde Gülriz Sururi'nin oynadığı “Zilli Zarife” ile yapmıştır. Sanat hayatında 50 yılı aşkın süredir aktiftir.

FİLİSTİN'E DESTEK

Gülsen Tuncer, "Festivaller, sanat ve dostluk için olmalı ve burada gülüyoruz ama içimiz kan ağlıyor. Suriye, Filistin, Mısır, İran, Lübnan için hepsi gözümüzde yaş var; ama hayat devam ediyor. Onlar bizim komşularımız, onların hepsini kucaklıyorum. Bu savaşları lanetliyorum. Barışın gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.