• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
16°

ÇOCUK GELİŞİMİ Haberleri

ÇOCUK GELİŞİMİ haberleri ve güncel ÇOCUK GELİŞİMİ gelişmeleri, ÇOCUK GELİŞİMİ ile ilgili tüm video, ÇOCUK GELİŞİMİ fotoğrafları ve ÇOCUK GELİŞİMİ haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen PERGEL Programı tamamlandı.

Ankara Haberleri

Çankaya Belediyesi, 250'den fazla kreş öğretmenini yeni döneme hazırlamak için üç günlük bir eğitim çalıştayı düzenliyor.

Ankara Haberleri

Yenimahalle Belediyesi, yaz okulunu başarıyla tamamlayan çocuklar için sertifika töreni düzenledi. Temmuz ayında başlayan ve çeşitli spor branşlarını kapsayan yaz...

Ankara Haberleri

Çankaya Belediyesi’nin Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi yaz döneminde engelli bireyler için ücretsiz atölye çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Haberleri

Sincan’da özel gereksinimli çocuklar, yüzme kurslarını tamamlayarak başarı sertifikalarını aldı. Sertifikalarını Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan alan çocuklar, büyük bir...

Sağlık

Psikolog Fulda Karaçiçek, çocukların öğrenme hallerinin tatilde de devam ettiğini belirterek ve ebeveynlere oldukça önemli görevler düştüğünü söyledi.

Sağlık

Teknoloji bağımlılığının çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyebileceğine dikkati çekti.