HACI SABANCI KİMDİR?

Haci Sabanci Foto

Hacı Sabancı, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu olan Hacı Sabancı, liseyi İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesinde okudu. Daha sonra lisans eğitimi için Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı.

Yüksek lisans eğitimini ise Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine tamamladı.

Hacı Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'dır. Başarılı iş insanı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Hacı Sabancı-2

Hacı Sabancı ayrıca, 2004-2007 yılları arasında Babası Ömer Sabancı'nın başkanlık yaptığı TÜSİAD'a 2009 yılından beri üyedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Sabancı, Beşiktaş Kongre Üyesidir. 

Marinsa Denizcilik ve Densa Holding Şirketleri'nin yönetiminde söz sahibi olan başarılı iş adamı Hacı Sabancı iş hayatına aktif bir şekilde devam etmektedir.

EVLİ Mİ?

Hacı Nazlı Sabancı

İş insanı Hacı Sabancı, Kasım 2020'de Nazlı Kayı'ya romantik bir evlenme teklifi etti. Çift, 10 Ekim 2021 yılında Arzu ve Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir tören ile dünyaevine girdi. 

Sabancı çiftinin görkemli düğün töreni ise 25 Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir?

Hacı Sabancı

Nazlı ve Hacı Sabancı çifti, 15 Ağustos 2023 tarihinde kızları Arzu Alara'yı kucaklarına aldılar.

DNA OLAYI NE?

Nazlı Hacı Sabancı

F.D. isimli kadın, Hacı Sabancı ile bir ilişki yaşadığını ve bu birliktelikten oğlu Uzay'ın dünyaya geldiğini öne sürerek ünlü iş insanına babalık davası açtı. F.D., mahkemeden çocuğun daha fazla mağdur edilmemesi için hızlı bir yargılama yapılmasını ve Uzay ile Hacı Sabancı arasındaki soy bağının DNA testi ile belirlenmesini talep etti.
Basında yer alan haberlerin ardından, DNA eşleşmesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'nın oğlu olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Ancak Hacı Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu, bu iddiaları yalanladı. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığına dair ileri sürülen iddialar doğru değildir. Mahkemenin böyle bir DNA testi yapılması yönünde kararı da yoktur" dedi. Egemenoğlu, kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür haberlerin, müvekkilini ve ailesini hedef aldığını belirterek, "Bu tür gerçek dışı iddiaların haber değeri taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi