Kim kimdir?

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir?

Kuruluş Osman dizisi 6. sezonuyla izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosun dahil olan Buçe Buse Kahraman'ın canlandırdığı "Begüm Hatun" karakteri merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? İşte detaylar...

Abone Ol

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, yeni sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda diziye dail olan  Buçe Buse Kahraman'ın canlandırdığı "Begüm Hatun" karakteri hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? İşte detaylar...

KURULUŞ OSMAN BEGÜM HATUN KİMDİR?

Alımlı, güzel ve hırslı bir kadındır. Güç aşığıdır. Oldukça zekidir. Ustaca at biner ve kılıç kullanır. Keçilişah Beyliği'nin hatundur. Kocası öldükten sonra beylik postuna kendisi oturmuştur. Kardeşi Yusuf'tan başka kimsesi yoktur. Hedefi beyliği büyütmek ve gücüne güç şanına şan katmaktır.

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR?

Buçe Buse Kahraman, İzmir'de 1 Nisan 1996'da doğdu. Ortaokul ve lise yıllarında oyunculuk yapmaya karar veren Kahraman, üniversite eğitimi için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü kazandı.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Kötü Çocuk filminde Cansu karakteriyle yaşadı. Daha sonra Çarpışma dizisiyle ilk kez dizi sektörüne adım attı ve Meltem karakterini canlandırdı. FOX’ta yayınlanan Yasak Elma dizisinin üçüncü sezonunda Lila karakteriyle ekranlara gelen oyuncu sonrasında Baş Belası, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Ben Gri adlı ve Yalı Çapkını gibi yapımlarda seyirci karşısına çıkmıştır.