Kim kimdir?

Niclas Füllkrug kimdir?

Niclas Füllkrug'un hayatı merak ediliyor. Peki, Niclas Füllkrug kimdir? Niclas Füllkrug kaç yaşında, nereli? Niclas Füllkrug'un piyasa değeri ne kadar?

Abone Ol

Adı Fenerbahçe ile anılan Niclas Füllkrug merak edilen isimler arasında. Futbolseverler arama motorlarında, '' Niclas Füllkrug kimdir? Niclas Füllkrug kaç yaşında, nereli? Niclas Füllkrug'un piyasa değeri ne kadar? Niclas Füllkrug ne kadar maaş alıyor? Niclas Füllkrug hangi takımlarda oynadı? Niclas Füllkrug, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı'' sorularını aratıyor. Peki, Niclas Füllkrug kimdir? Niclas Füllkrug kaç yaşında, nereli? Niclas Füllkrug'un piyasa değeri ne kadar? Niclas Füllkrug ne kadar maaş alıyor? Niclas Füllkrug hangi takımlarda oynadı? Niclas Füllkrug, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

NİCLAS FÜLLKRUG KİMDİR?

Niclas Füllkrug, 9 Şubat 1993'te Almanya'da doğdu. Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forvet pozisyonunda görev yapan Alman milli futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2011 yılında Werder Bremen II kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Werder Bremen, Greuther Fürth, 1. FC Nürnberg ve Hannover 96 kulüplerinde oynadı.

NİCLAS FÜLLKRUG'UN PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Niclas Füllkrug'un güncel piyasa değeri 15 milyon Euro'dur.

NİCLAS FÜLLKRUG TAKIMLARI

Werder Bremen

Greuther Fürth

1. FC Nürnberg

Hannover 96

Borussia Dortmund