Ankara Haberleri

Yaşar ve Yavaş Yozgatlılarla Piknikte

Yenimahalle'de Yozgatlılar geleneksel piknikte buluştu. Başkan Yaşar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Abone Ol

Yenimahalle’de düzenlenen geleneksel Yozgat Pikniği, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu tarafından gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla renklenen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yozgatlılar Piknikte Buluştu

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik etkinliğini bu yıl da Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yozgatlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları hepimiz biliyoruz. Ekonomik ve sosyal sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları birlikte aşacağız” diyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Geleneklerin yaşatılmasına katkı sunduklarını belirten Yaşar, hemşeri derneklerine sürekli destek verdiklerini ifade etti.

Sosyal Devlet ve Eğitim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Beş buçuk yıldır Ankara halkına hizmet ediyoruz. Sosyal devleti unuttuk ama şimdi tekrar hatırlatıyoruz” dedi. Yavaş, dar gelirli çocukların eğitimine yönelik yaptıkları çalışmaları vurgulayarak, Ankara'nın her bölgesinde sorunları çözme görevini üstlendiklerini belirtti.

Teşekkür Plaketi Töreni

Etkinlikte, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Başkanı Mesut Ayvazoğlu, Başkan Yaşar ve Yavaş’a teşekkür plaketi verdi. Ayvazoğlu, “Özlenen belediyeciliği Ankara’ya getiren Mansur Yavaş’a ve her yıl pikniğimize ev sahipliği yapan Fethi Yaşar’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.