Ankara Haberleri

Altındağ’dan Kreş Öğretmenlerine İş Sağlığı Semineri

ltındağ Belediyesi, kreş öğretmenlerine iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenledi. Seminere, Altındağ’ın dört farklı kreşinden öğretmenler katıldı.

Abone Ol

Altındağ’da kreşler sevgi dolu, çocuklar güvende… Altındağ Belediyesi kreş öğretmenleri “İş Sağlığı ve Güvenliği” seminerinde bir araya geldi. Seminere öğretmenler büyük ilgi gösterdi. 



Altındağ Belediyesi’nden kreş öğretmenlerine seminer…  Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Ali Ersoy, Güneşevler, Aydınlıkevler ve Kuzey Ankara kreşlerinde görev yapan kreş sorumluları ve öğretmenler seminerde buluştu. İş sağlığı ve güvenliği konulu seminerde, iş sağlığı ve güvenliği hakkında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılar seminerde, 6311 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında, işyerinde işveren tarafından iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirilirken, sorumluluklar, tehlike ve riskler konusunda da uyarıldı. Eğitimin sonunda tüm katılımcılara sertifika verildi.  



“MİNİK YAVRULARIMIZIN İYİLİĞİ VE GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ…”

Altındağ Belediyesi kreşlerindeki düzen ve güvenliğin daima üst düzeyde olmasına büyük özen gösterdiklerini vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki “Düzenlediğimiz eğitim semineri, bizlere emanet edilen minik yavrularımız için çok önemli… İş sağlığı ve güvenliği hayati önem arz eden bir konu… Bu seminer, iş yerinde olası kazaların önüne geçilmesi açısından fayda sağlıyor.  

Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği seminerleri, personellerimizin sağlık ve güvenlik konularında, farkındalık ve bilinç kazanmasına yardımcı oluyor” dedi. 
Başkan Tiryaki, “Bizlere emanet edilen çocuklarımızın iyiliği ve güvenliği için eğitim seminerlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.