Ankara Haberleri

Başkan Beşikçioğlu, öğrencilerler bir araya geldi!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Bağlıca’da bulunan Zafer Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlerle bir araya gelerek tiyatrodan sinemaya, sanattan siyasete uzanan yolculuğuna dair onların merak ettiği soruları tek tek yanıtlayan Başkan Beşikçioğlu, öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Abone Ol

Öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşi sırasında onların geleceğini önemsediklerini dile getiren Başkan Beşikçioğlu,” Bilmenizi istediğim bir şey var. Sizler bizlerin gerçekten yarınlarısınız. Bunu bir siyasetçi olarak değil, buna inanan bir insan olarak söylüyorum. Ben Çanakkale’den beri yitirilen nesillerle büyümüş bir bireyim. Bir olay olur, bir nesli kaybederiz. 80 darbesi olur bir nesli kaybederiz. Ve bunlardan da bir ders almayız biz idareciler. Hadi ben kendimi o sınıftan saymayayım. Sanatçı olarak konuşarak buradan eleştireyim. Ama bundan sonra benim nesil kaybetmeye ne gücüm var ne de sabrım. O yüzden sanırım sizlerle beraber güçlü geleceğiz. Bu bağlamda da ülkede yönlendirici bir gücünüz olacak. Hak ve hakkaniyetle oyunuzun değerini bilin ve yurttaş olarak bunun farkında olarak ilerleyin. Zaman zaman hükümetler çok bilen insanı sevmezler ama biz çok bileni severiz çocuklar. Sizler bizlerin aydınlık geleceğisiniz” ifadelerini kullandı.

Yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılaşan Başkan Beşikçioğlu,  gençler ile söyleşişinin ardından Zafer Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Müzeyyen Demir ile bir araya geldi. Müzeyyen Demir, Başkan Beşikçioğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.