Kim kimdir?

Jonah Radebaugh kimdir?

Yurttaşlar, arama motorlarında ''Jonah Radebaugh kimdir ? Jonah Radebaugh kaç yaşında, nereli? Jonah Radebaugh ne mezunu? Jonah Radebaugh evli mi'' sorularını aratıyor. Peki, Jonah Radebaugh kimdir? Jonah Radebaugh kaç yaşında, nereli? Jonah Radebaugh ne mezunu? Jonah Radebaugh evli mi? İşte tüm merak edilenler.

Abone Ol

Jonah Radebaugh'ın hayatı basketbol severler tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Jonah Radebaugh kimdir ? Jonah Radebaugh kaç yaşında, nereli? Jonah Radebaugh ne mezunu? Jonah Radebaugh evli mi'' sorularını aratıyor. Peki, Jonah Radebaugh kimdir? Jonah Radebaugh kaç yaşında, nereli? Jonah Radebaugh ne mezunu? Jonah Radebaugh evli mi? İşte tüm merak edilenler...

JONAH RADEBAUGH  KİMDİR?

17 Haziran 1997 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado Eyaleti’nde dünyaya geldi. 2015/16 sezonundan itibaren 4 yıllık üniversite hayatı boyunca University of North Colorado forması ile NCAA liginde mücadele etti. 

020/21 sezonu başında basketbol kariyerindeki ilk Avrupa macerasını İsveç’in Koping Stars takımı ile yaşadı. Buradaki etkili performansı sonucunda Aralık ayında Almanya’nın MHP Riesen Ludwigsburg takımına transfer oldu ve 24 maça çıktı. Bir sonraki sezon yeniden MHP Riesen forması ile mücadele eden Jonah Radebaugh 40 Almanya Ligi maçında 14.8 sayı, 5.4 ribaunt, 3.7 asist, 1.7 top çalma ile oynadı. Aynı sezon takımı ile BCL’de Final Four oynama başarısı da gösteren yeni transferimiz, 17 BCL maçında 13.7 sayı, 5.7 ribaunt, 2.8 asist, 1.4 top çalma istatistikleri yakaladı.

Alman takımı MHP Riesen Ludwigsburg’da 1,5 sezonda gösterdiği başarılı performansı ile EuroLeague takımlarının dikkatini çeken Jonah, 2022/23 sezonu başında Valencia ile imzaladı ve 34 Euroleague maçında 5.7 sayı, 1.6 ribaunt, 1.4 asist ortalaması ile oynadı.

JONAH RADEBAUGH NERELİ?

Jonah Radebaugh Abd doğumlu Karadağlı olduğu bilinmektedir.

JONAH RADEBAUGH KAÇ YAŞINDA?

Jonah Radebaugh 26 yaşındadır.

JONAH RADEBAUGH EVLİ Mİ? 

Jonah Radebaugh'ın evli olup olmadığı bilinmemektedir.

JONAH RADEBAUGH HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Jonah Radebaugh, Galatasaray'da forma giymektedir.

JONAH RADEBAUGH NE MEZUNU?

Jonah Radebaugh'ın ne mezunu olduğu bilinmemektedir.

HABER MERKEZİ