Ankara Haberleri

Mevlâna Spor Kompleksi: Sincan’ın Spor Yıldızlarını Yetiştiriyor

Sincan Mevlâna Spor Kompleksi, uluslararası standartlarda sunduğu tesislerle genç sporculara hem yaz dönemini verimli bir şekilde değerlendirme hem de profesyonellik yolunda önemli adımlar atma fırsatı sunuyor.

Abone Ol

Geleceğin sporcularını her yönden destekleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın gençlere hediyesi olan Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, uluslararası standartlarda hizmet vermeye devam ediyor. Kapalı spor salonu, halı saha, tenis, basketbol ve voleybol sahalarıyla gençlerin gözdesi olan Mevlâna Spor Kompleksi yaz dönemini de verimli bir şekilde geçiriyor.

 

Gençler için projelerine hız kesmeden devam eden Sincan Belediyesi, yarının sporcularını yetiştirmek için hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi‘ni açmıştı. Açıldığı günden bu yana çocuklar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kompleks dolup taşıyor.

Basketbol, tenis ve badminton kurslarının bulunduğu Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksinde, yakın zamanda hokey kursu da verilmeye başlanacak. Yaş gruplarına göre belirlenen kurslar hafta içi yapılırken, bireysel ve takım sporları kurslarında eğitim alan çocuklar hem yaz dönemini en verimli şekilde değerlendiriyor hem de profesyonellik yolunda önemli bir mesafe kat ediyor.

MEVLÂNA SPOR KOMPLEKSİNDE NELER VAR?

İçerisinde kapalı spor salonu, halı saha, basketbol ve tenis sahaları bulunan Mevlâna Kapalı Spor Salonu ve Kompleksi, 6943 m2 üzerine inşa edildi. İçinde bulunan hareketli potalar sayesinde hem basketbol hem de voleybol sahasına dönüşüyor. Soyunma odaları, hakem odası ve otoparkıyla da vatandaşlara hizmet veren Kapalı Spor Salonu’nun hemen yanında bir de halı saha bulunuyor.

Mevlâna Spor Kompleksi içerisinde sadece basketbol, voleybol ve futbolseverler değil aynı zamanda tenis alanında kendini geliştirmek isteyenler de düşünüldü. FIBA standartlarında yapılan basketbol sahası gibi tenis sahası da profesyonel standartlarda bir hizmet kalitesi sunuyor.