Kim kimdir?

Necati Şaşmaz kimdir?

Yurttaşlar, arama motorlarında ''Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz kaç yaşında, nereli? Necati Şaşmaz evli mi? Necati Şaşmaz ne mezunu'' sorularını aratıyor. İşte Necati Şaşmaz hakkında her şey...

Abone Ol

Haber - Eren Güvendik

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolü ile oyunculuk kariyerine başlayan Necati Şaşmaz'ın hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz kaç yaşında, nereli? Necati Şaşmaz evli mi? Necati Şaşmaz ne mezunu'' sorularını aratıyor. Peki, Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz kaç yaşında, nereli? Necati Şaşmaz evli mi? Necati Şaşmaz ne mezunu? İşte Necati Şaşmaz hakkında her şey...

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Zaza asıllı olan Şaşmaz, Harput'ta doğdu. Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladı. Üniversite sınavını kazanamayınca önce Kanada'ya sonra ABD'ye gitti. Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, çalışma ve oturma izni sağlayan yeşil kartı aldı. Askerliğini 1999 Gölcük Depremi'nden sonra bedelli olarak Kütahya'da 28 gün yaptı.

Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden kardeşi Raci Şaşmaz aracılığıyla Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceği beklentisiyle görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum." sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz; özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor." sözleriyle dile getirdi.

NECATİ ŞAŞMAZ KAÇ YAŞINDA?

15 Aralık 1971 yılında doğan Şaşmaz 51 yaşındadır.

NECATİ ŞAŞMAZ NERELİ?

Necati Şaşmaz Elazığlıdır.

NECATİ ŞAŞMAZ EVLİ Mİ?

Son olarak Nagehan Kaşıkçı ile evli olan Necati Şaşmaz 2019 yılında bu evliliği sonlandırmıştır.

NECATİ ŞAŞMAZ NE MEZUNU?

Necati Şaşmaz Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunudur.